top of page

COVID
AVBESTILLINGS- POLICY

OPPDATERT 21/1/22

Pga avbestillinger grunnet COVID-19 setter vi opp en egen avbestillings-policy for dette. Selv om det er forståelig at man må avbestille er vi fremdeles en bedrift med ansatte som mister inntekt når vi ikke har tid til å fylle disse timene igjen.

Derfor innfører vi nå en Covid-relatert avbestillings-policy, hvor kanselleringen må skje minst 8 timer før bestilt time. Hvis kunden kansellerer etter 8 timer før timen, vil vi prøve å fylle denne plassen, men dersom den ikke blir fylt vil vi fakturere kunden for full pris for timen. Vi forstår at ting kan oppstå uforventet, men vi må allikevel beskytte oss selv også. Dersom du vet når du får vaksinen, eller potensielt må i karantene, anbefaler vi deg å kansellere.

Det finnes naturligvis unntak basert på situasjonen, men vi ber dere om å respektere tiden vår. Takk for forståelsen.

NY TIME: Dersom du får godkjent fritak for betaling fra din avbestilte time (avbestilt etter 24 t) så må ny time bookes innen 2 uker. Dersom dette ikke blir gjort og du avbestiller etter 8 timer før, vil du belastes for timen i sin helhet og fritaket oppløses.

COVID REGLER

  • Alle kunder må bruke munnbind - om du har glemt får du kjøpe et av oss for 30,-.

  • Det er ikke tillatt å ha med seg noen til timen da vi må ha god avstand både i loungen og stylingrom.

  • Hvis du føler deg syk eller har symptomer av feber, influensa eller forkjølelse må du avbestille timen din.

  • Husk å vask eller desinfiser hendene dine når du kommer til oss.

  • Om du har vært utenlands ber vi pent om at du uansett viser frem negativt testresultat på Covid-19 om du har vært på reise i gul sone. Har du vært i rød sone er man pålagt karantene og kan derfor ikke komme til oss.

  • Vi tar ikke imot kontant betaling i denne perioden.

 

Vi ber om forståelse for dette, om alle deltar i dugnaden.

KONSULTASJON: Har du bestilt gratis time til konsultasjon og ikke sier i fra 24 timer før at du ikke kan møte opp til timen, vil gebyr på 199,- påløpe. Har du andre spørsmål er det bare å ta kontakt så vil vi hjelpe deg så godt vi kan.

NB! Siste mulighet for å avbooke mandags-timer er fredag helgen før innen kl 15:00.

NY TIME: Dersom du får godkjent fritak for betaling fra din avbestilte time (avbestilt etter 24 t) så må ny time bookes innen 1 uke. Dersom dette ikke blir gjort vil du belastes for timen i sin helhet og fritaket oppløses.

FORSINKELSER

MARLOU Stylingbar har en 10-minutters ankomst plikt. Hvis du er mer enn 10 minutter forsinket, må du varsle oss enten via e-post eller telefon. Vi godtar ikke varsler via sosiale medier, tekst eller talepost. Hvis du ikke kan nå oss via telefon, må du sende en e-post. Hvis du ankommer senere enn 10 minutter til avtalen, blir stylisten forhindret fra oppfylle en fullkommen avtale og kan kun jobbe med den gjenværende tidsrammen. Du bli belastet for hele avtalen.

COVID-19

For din og vår sikkerhet ber vi deg komme med munnbind til timen, eller du kan kjøpe av oss for 30,-. Før du kommer inn i salongen vil vi at du skal ta hensyn til dette:

• Du må være frisk

• Du må ikke være i karantene

• Vi kan ikke håndhilse

• Kontantfri betaling

AVBESTILLING INNEN 24T, ETTER DETTE BLIR 100% BETALING

VED GODKJENT FRITAK MÅ TIMEN BOOKES INNEN 1 UKE, ELLERS 100% BETALING 

IKKE BETALT FAKTURA TAS VIDERE TIL INKASSO - NAMSMANNEN - FORLIKSRÅDET.

bottom of page