top of page

Les omtaler fra tidligere bruder

Vi verdsetter hver eneste brud som kommer inn til oss! Hver enkelt av dem har hver sin unike historie. Hver enkelt har sin inspirasjon de gir oss,  og hver eneste brud er vårt mesterverk.

"Words straight from the brides mouth"

"Anette har en fantastisk utstråling og hun er ytterst profesjonell. Ved prøvetimen kom hun med gode tips til to brudestylinger, skrev ned og hadde med skisser over sminken hun skulle utføre når dagen kom. Anette var godt forberedt for sminking av både mine to søstre som var forlovere og meg som brud. 

Hun er rask og gir den perfekte looken og fikk oss alle til å føle oss som prinsesser. Anette kom hjem til oss og utførte første brudestylingen med en delikat og lettere look som var til en hvit brudekjole. Hun sminket søstrene mine der sminken varte fra tidlig på morgenen til langt på natten. Deretter utførte Anette den andre brudestylingen etter vielsen som var til en grønn indisk brudekjole med styling som fikk meg til å føle meg som en modell. Anette kan virkelig hår og sminke og jeg har aldri møtt noen som er så profesjonell og lidenskapelig opptatt av at vi skal se bra ut og føle oss vel. Jeg anbefaler Marlou styling bar til enhver som enten trenger en brudelook, lettere look eller klar for fest look. Bedre stylist finner du ikke.  

Trenger jeg en stylist i fremtiden kommer jeg til å kontakte Marlou styling bar og vil anbefale mine venner og familie videre." Sonia G

"Jeg må bare takke til tusen for profesjonaliteten dere viste i forkant og i mitt bryllup. Det var en helt fantastisk opplevelse. Eli var så lett å ha med å gjøre. Og jeg fikk masse komplimenter for håret og sminken den dagen. Jeg er så utrolig glad for at jeg fant dere helt tilfeldig. Kommunikasjonen har også vært helt upåklagelig. Kjempe god info og faktisk en veldig god pris ." - Ritu C

"Jeg ville bare si tusen takk for all god hjelp i forbindelse med bryllupet mitt. At dere klarte å finne en så dyktig stylist som Vilde så raskt før bryllupet, er jeg så utrolig glad for! Jeg var kjempefornøyd med resultatet på bryllupsdagen, og har fått mye skryt for hvordan håret og sminken var. Følte meg virkelig fin, og Vilde var så profesjonell og lett å være med. Det var som moren min sa; skulle tro hun var en del av familien så godt hun skled inn. Jeg har anbefalt dere til alle jeg kjenner, og hvis jeg skal på noen stor fest igjen vet jeg garantert hvor jeg skal gå for å fikse meg! Igjen, tusen takk - dere gjorde bryllupsdagen mitt helt spesiell" Marie O

«Jeg ble anbefalt Marlou av en god venninne som giftet seg året før meg, og hun så nydelig ut i sitt bryllup så det var et trygt valg. 

Jeg er så glad for at jeg tok det valget. På prøvetimen testet vi alt og jeg fikk bli bedre kjent med Anette. Det syntes jeg var spesielt fint siden hun kom til å være en del av min store dag. Anette er lett å snakke med, lett å like og er profesjonell i jobben sin. Anette satte opp en tidsplan for dagen som hjalp oss med planleggingen. 

Etter prøvetimen hadde jeg flere innspill. Ikke fordi det ikke var bra, men fordi det er uvant å bli stylet og det er ikke alt man ser på Pinterest som passer en selv når man prøver. Anette tok til seg alle innspillene så stylingen på selve dagen ble akkurat slik jeg ønsket!

Håret og sminken holdt hele bryllupsdagen (og natten) og jeg har aldri følt meg finere. Forloverne mine kommenterte hvor fint sminken satt sent på kvelden. 

Mine to forlovere og min mor fikk også stylet håret sitt slik de ville og alle ble strålende fornøyd og så råflotte ut. Anette er kreativ og tilpasser sin styling til hver enkeltes behov og ønsker. At flere fikk styling var en utrolig hyggelig og samlende del av morgenen før bryllupet.

Jeg kan ikke annet enn å anbefale Anette sterkt!» - Synne M 

 

 

"Anette stylet både meg og mine 3 forlovere på bryllupsdagen, og vi ble alle veldig fornøyde! Hun hørte på innspillene jeg hadde etter prøvetimen, og tilpasset hår og sminke slik at det ble akkurat sånn jeg ville ha det. Hun har stålkontroll, og det er veldig behagelig å ha utseende i trygge hender akkurat denne dagen. 

Jeg gir Anette mine varmeste anbefalinger!" -Hanna M S

"Jeg fant Anette gjennom Instagram da jeg lette etter stylist til mitt bryllup. Jeg tok kontakt med henne og har aldri angret på at jeg valgte henne. Hun er så hyggelig og positiv, og det har vært lett å holde kontakten hele veien fram til bryllupet. Hun forstod godt hvordan jeg ønsket å ha både hår og makeup, og kom også med egne gode tips om hva som var lurt. På bryllupsdagen var hun rolig og effektiv, og rakk både brud, forlover, mor, brudepike og styling av brudgom i god tid før kl. 13. Vi var alle veldig fornøyde med stylingen og servicen. Man merker at hun er profesjonell og har lang erfaring i yrket. Og så var det jo utrolig behagelig å få stylisten hjem til seg på bryllupsdagen. 

Jeg anbefaler Anette varmt til andre som skal gifte seg :)" - Pernille K

"Jeg er så glad for at Anette hadde mulighet til å style meg på bryllupsdagen! Både sminken og håret ble bedre enn jeg hadde håpet på, og holdt godt hele dagen enda så varmt det var. På prøvetimen så vi på inspirasjonsbilder og ble enige om hvordan det skulle bli. Etter prøvetimen ble vi enige om noen få endringer til bryllupsdagen, og på bryllupsdagen ble det helt smashing. Jeg følte meg skikkelig fin! Anette møtte tidlig opp og ordnet meg og tre venninner. Siden ingen av oss er vant til å bruke mye sminke til vanlig var det helt topp at hun klarte å legge seg på perfekt nivå etter hver enkelt sitt ønske slik at det ble et naturlig og festfint resultat. Det var så hyggelig, trygt og behagelig å få hjelp av Anette, og jeg kan virkelig anbefale henne videre!" -  Marit E

Jeg var ikke i tvil om hvem som skulle få ansvar for hår og sminke på min bryllupsdag, da flere av mine venninner hadde så god erfaring med å bruke henne. I god tid før vi skulle møtes for en prøvetime, ba hun meg å finne bildeinspirasjon til frisyrer og sminkelooker. For en som ikke er så stødig i dette faget, var det godt at Anette kom med råd og tilbakemeldinger. Sammen fant vi frem til en "look" som kledde meg. Jeg var opptatt av å ikke gå for langt vekk fra min egen stil, samtidig som jeg ville ha en "look" som både var elegant, glamorøs og som passer til en stor dag som det et bryllup er.  Anette fikk til dette med glans. 

Når bryllupsdagen kom, var det godt å ha Anette der. Hun var rolig og jobbet konsentrert, når det skjedde endel rundt bruden. Også min forlover og mamma ble veldig fornøyd med hårstylingen  som Anette gjorde på dem. Jeg kan varmt anbefale Anette videre til andre bruder."- Maren S 

"Jeg er så glad for at jeg fant akkurat Anette til å ordne hår og sminke for meg på bryllupsdagen! Både håret og sminken holdt dagen gjennom, selv med mange gledestårer og klemmer. Veldig deilig å kunne slappe helt av, og vite at man er i de tryggeste hender. På en dag hvor det skjer så mye var det helt supert at Anette kom dit jeg var, slik at jeg slapp å stresse med og reise hit og dit. Anette er effektiv, profesjonell, perfeksjonist og utrolig dyktig i jobben sin. Hun har også et veldig behagelig vesen, og får deg til å slappe av mens hun jobber. På bryllupsdagen rakk hun også å ordne forlover og storesøster, og de var, i likhet med meg. veldig fornøyde med jobben. 

I forkant av bryllupet møttes vi for en grundig prøvetime, hvor både hår og sminke ble gjort så og si ferdig. I etterkant av timen fikk jeg tilsendt bilder av resultatet, slik at jeg kunne føle litt på om det var noe jeg ønsket å endre. På bryllupsdagen gjorde vi noen små justeringer, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med sluttresultatet. Jeg følte meg virkelig som den beste utgaven av meg selv.

Jeg kan helt trygt anbefale Anette til alle som ønsker en utrolig dyktig make-up artist og hårstylist." - Marte L

"Jeg er OVERLYKKELIG over at det var du som stylet meg på denne dagen. DU er FANTASTISK! Det betydde så mye for meg å ha rolige deg der når jeg var så stresset i starten, og ikke minst, dyktige deg der som jeg hadde full tillit til. Jeg er veldig takknemlig. " - Hild-Elin 

"At valget mitt falt på Anette som stylist til mitt bryllup er noe jeg ikke angrer på! Allerede fra de første samtalene vi hadde viste hun seg å være en varm og positiv jente med lang erfaring. Under prøvetimen tok hun i stor grad hensyn til mine ønsker og forstod godt hva som ville passe meg. Det gjorde at jeg var trygg når dagen nærmet seg. Anette var fleksibel og stilte opp på stedet hvor bryllupet skulle være, og timene før vielsen kunne ikke ha gått bedre. Hun hadde full kontroll på tiden, og hadde lagt opp en kjøreplan. Hennes milde og rolige tilstedeværelse var virkelig en støtte, og hennes teknikker på både sminke og hår er enestående. Jeg anbefaler henne på det varmeste!" - Henriette F

"Å ha en mobil stylist og spesielt Anette på bryllupsdagen v"år bidro stort til å gjøre dagen akkurat så fin som den var, og noe jeg anbefaler på det varmeste! Jeg fant Anette via mittoppdrag.no og tok kontakt omtrent 8 mnd før bryllupsdagen. Vi avtalte første prøvetime et par måneder før bryllupet. I forkant av prøvetimen hadde jeg sendt bilder både av meg selv og sminke/ håroppsett jeg liker. Vi brukte god tid på å teste ut farger, hårstil og genrelt bli kjent. Vi avtalte en time til for klipping i forkant av bryllupet, og jeg bestilte noen produkter både til hår og sminke direkte gjennom henne. Vi ble enige om en detaljplan for dagen og på selve bryllupsdagen møtte Anette presis på hotellet og jobbet raskt og selvstendig med både meg og forloveren min. Gjennom hele perioden har vi hatt jevn kontakt på mail, og da jeg bestemte meg for å endre på håret kort tid før bryllupet var det helt ok og det hele ble løst på en strålende måte.

Bryllupsdagen er en dag med mer sommerfugler i magen enn dager flest, men Anette beholdt roen og konsentrasjonen selv om både jeg og forlovern er ganske på tuppa. Til og med når en hel bukett mildt sagt feststemte jenter kom ramlende inn på hotellrommet var Anette fokusert, blid og rolig, og fant søren meg tid til å hjelpe de med håret! Roen, det gode humøret og ekspertisen er uvuerderlig en sånn dag!

 

Jeg bruker ikke mye sminke hverken til hverdag eller fest, og har ikke tidligere prøvd hverken hår eller sminke i nærheten av det Anette gjorde. Men med Anettes trygghet og ekspertise kunne jeg bare slappe av med visshet om at det ble så bra som det kunne bli! 

 

Hos Anette blir du alltid møtt med et stort smil, et lyttende øre og et bredt utvalg av produkter for å få det resultatet du vil ha. Jeg anbefaler Anette på det varmeste, og håper det kommer mulighet til å få styling fra deg igjen!

Takk!" - Kristin R

"Jeg hadde blitt anbefalt Anette av en god venninne som hadde blitt stylet av henne tidligere, og hun hadde bare gode ord å si om Anette. Jeg tok kontakt med Anette ca 7 mnd før bryllupet, og fikk svar tilbake allerede samme dag. Hun skrev litt om seg selv og hvilken erfaring hun hadde, og etter å ha sett bilder av arbeidet til Anette var jeg ikke å tvil - det måtte bli henne som skulle style meg til den store dagen. Vi hadde jevnlig kontakt i tiden frem mot bryllupet. Anette var oppriktig interessert i og gikk 100% inn for å gjøre en god jobb. Jeg kom med ønsker og sendte inspirasjonsbilder før vi hadde prøvetime, slik at Anette kunne forberede seg. På prøvetimen ble jeg møtt av en et utrolig behagelig menneske, og jeg skjønte fort at hun på forhånd hadde sett på inspiasjonsbildene og forberedt seg. Både hår og make-up ble akkurat slik jeg ønsket. 

 

På den store dagen kom Anette hjem til forloveren min og meg. Det var utrolig behagelig å ha en rolig morgen hjemme og slippe å reise ut. Anette hadde full kontroll, og hadde på forhånd satt opp et tidsskjema. Anette er ikke bare en dyktig stylist, hun er meget behagelig å samarbeide med, rolig, blid og lett å kommunisere med. Det føltes nesten som om jeg hadde kjent Anette over lengre tid. Resultatet ble helt perfekt, og jeg kan absolutt anbefale Anette videre!

 Tusen takk" - Silje S. 

 

"Anette var en drøm å jobbe med. Hun kom hjem til oss på bryllupsmorgenen, og gjorde at starten på den store dagen ble avslappet og veldig hyggelig. Med mine inspirasjonsbilder, lagde hun en nydelig romantisk frisyre og satte en naturlig sminke - jeg ble strålende fornøyd! Mine forlovere fikk også nydelige flettefrisyrer med små blomster som holdt hele dagen igjennom. Anette er fleksibel, har mye erfaring og er veldig lett å jobbe med. 

Jeg vil anbefale Anette på det varmeste! Tusen, tusen takk!!" - Julie H

 

 

"Det var veldig viktig for meg å kunne slappe av hjemme på bryllupsmorgenen og være trygg på at hår og sminke ble tipp topp - og det kunne jeg med Anette som frisør og sminkør. Tok kontakt etter å ha fått et godt inntrykk fra bilder, hun svarte raskt og var behjelpelig med alle spørsmål og ønsker jeg hadde. Jeg var litt fram og tilbake på hvordan jeg ville ha det, men det var ikke noe problem. Etter en hyggelig prøvetime var det ikke tvil om at jeg kom til å bli fornøyd!

Det var et stort pluss å slippe å dra til en frisørsalong på selve dagen. Sminken ble akkurat som jeg ønsket meg, og jeg fikk mange komplimenter for både hår og sminke. Kan absolutt anbefale Anette." - Sigrid K

 

"Anette fikset frisyre og sminke på både meg min forlover til høstbryllupet mitt i oktober. I forkant av prøvetimen fikk jeg inntrykk via e-poster som ble sendt at Anette ønsket å forberede seg godt slik at hun kunne finne en frisyre som passet til meg. Dette fikk jeg bekreftet under prøvetimen, da vi sammen fant et oppsett som passet til min personlighet, men også til et bryllup. Det samme gjaldt sminken. Anette har hele veien vært engasjert, hyggelig og veldig fleksibel. Jeg følte meg godt ivaretatt og da bryllupsdagen kom kunne jeg slappe av (så godt det lar seg gjøre i timene før bryllupet), vel vitende om at jeg ville bli tatt godt hånd om. Resultatet var omtrent identisk som på prøvetimen og jeg var veldig fornøyd. 

Sminken satt på hele dagen og jeg fikk mange komplementer fra gjestene våre." - Marianne A

 

"Forloveren min ga meg en brudepakke med hår og sminke i bryllupsgave - og alt var bare helt supert! I forkant fikk jeg muligheten til å sende inspirasjonsbilder av frisyrer og sminke som ble testet ut på en prøvetime. Dessuten fikk jeg tilsendt bildene av resultatet i etterkant, sånn at jeg kunne tenke litt på eventuelle justeringer. På selve bryllupsdagen var det veldig deilig at Anette kom til hotellet vi bodde på, og det var luksus å slappe av mens jeg ble sminket og fikset. 

Jeg vil anbefale Anette på det varmeste. Hun er veldig dyktig og ikke minst, kjempehyggelig" - Siri B

 

"Anette was a dream to work with!  She took my vision and brought it to such a beautiful reality! She took my short curly hair and wove it into a crown of braids that made me feel like a long locked princess.  Make up was lovely, she really knows how to make a person shine as the ultimate most beautiful versions of themselves!" - Susannah C

 

"Anette hjalp meg med både hår og sminke til bryllupet vårt 29.08.15. Kontakten jeg hadde med henne i forkant var kjempebra! Hun kunne bekrefte veldig tidlig at hun kunne hjelpe meg på dagen. I tillegg svarte hun veldig raskt på mail og jeg synes det var veldig bra at hun ville ha mine inspirasjonsbilder på forhånd før prøvetimen. Prøvetimen holdt vi ca en måned før bryllupet og jeg var superfornøyd med hva hun fikk til. På selve bryllupsdagen kom hun på hotellet der jeg og forloverne mine var, og på forhånd hadde Anette satt opp et tidsskjema sånn at det var enkelt for oss å planlegge morgenen. Forloverne mine fikk også fikset håret sitt og var veldig fornøyde! Både hår og sminke holdt hele dagen. 

Jeg kan anbefale Anette på det sterkeste, og kommer til å bruke henne igjen dersom jeg har behov for det. "

- Celine S 

"Jeg fant Anette helt tilfeldig etter litt søking på nettet, hvor hun virket veldig profesjonell, og dette viste seg å stemme. 

Jeg brukte henne som stylist i mitt bryllup 10. juli 2015. 
Hun svarte alltid med en gang jeg kontaktet henne, og var behjelpelig med alle spørsmål jeg måtte ha. Det var utrolig deilig å slippe å reise noe sted for å få ordnet hår og sminke, da Anette kom til hotellet jeg bodde på. 
Både brud, mor og forlover ble veldig fornøyde med resultatet!

Jeg kan absolutt anbefale Anette videre. Tusen takk for fantastisk hjelp!" - Silje S

 

"Jeg og min forlover brukte Anette i forbindelse med mitt bryllup 23 mai, 2015. Det er utrolig deilig å kunne få gjøre seg i stand hjemme, istede for å måtte haste rundt på selve bryllupsdagen. Anette har fra første stund vært veldig hjelpsom og i møtekommende. Hun har kommet med gode tips og råd, i tillegg til at hun har gitt meg veldig gode og utfyllende svar på alle mine spørsmål underveis. Anette er ei veldig blid og hyggelig jente, som det er lett å samarbeide med. Jeg følte hele tiden at jeg var i gode hender, noe som er utrolig viktig frem mot en sånn dag. Alle ønsker og innspill jeg kom med underveis ble tatt i betraktning, og resultatet ble nøyaktig sånn som jeg hadde sett for meg! Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, og fikk så mye skryt av både hårfrisyren og sminken. Jeg skal absolutt anbefale Anette videre til alle mine venninner, når de en dag skal gifte seg."  - Monica B

 

 

"Jeg hadde den store gleden av å bruke Anette som stylist i forbindelse med at jeg giftet meg den 19.juli 2014. I forkant av selve dagen var Anette svært behjelpelig og var rask til å svare på alle store og små spørsmål jeg måtte ha. Hun var veldig åpen for alle innspill, og jeg fikk gjennom hele prosessen følelsen av at jeg faktisk ble hørt. Samtidig var hun også flink til å komme med forslag, og gi faglige råd. På prøvetimen var jeg sikker på at jeg hadde gjort et riktig valg. Selv om vi i utgangspunktet ble enige på prøvetimen, både hva gjaldt hår og sminke, var det ikke noe problem når jeg senere ombestemt meg litt og ønsket noen endringer. Anette var veldig imøtekommende og behagelig å jobbe med. Hun var flink til å planlegge i forkant og sørget for at det ikke skulle bli noe stress på selve bryllupsdagen. Både sminken min og håret ble helt fantastisk!!! Jeg bruker til daglig svært lite sminke og var følgelig nervøs for at jeg skulle bli veldig oversminket og ugjenkjennelig. Dette tok Anette hensyn til og valgte en naturlig sminke som fremhevet trekkene mine. Hun gjorde rett og slett en fantastisk jobb, og jeg kan på det varmeste anbefale henne!! Det er helt klart at alle mine venninner skal få høre om Anette i hvert fall :) Tusen takk Anette!!"- Frida T

 

 

"Anette er svært profesjonell - etter første mail holdt hun kontakten og svarte kjapt på alle spørsmål jeg måtte ha. Hun ga også jevnlige oppdateringer og tips før dagen. På prøvetimen ble det klart at hun forstod nøyaktig hvordan jeg ønsket å se ut og resultatet ble flottere enn forventet. På selve bryllupsdagen var det utrolig behagelig å kunne bli sminket og frisert i ro og mak på hotellet. Anette var punktlig og holdt tidsskjemaet, slik at det ble null stress. Håret og sminken holdt ut dagen og jeg følte meg fantastisk flott! Til slutt må jeg legge til at hun er en veldig hyggelig jente! Jeg har allerede anbefalt Anette til venner og kommer definitivt til å gjøre det igjen!"- Ljiljana L

 

 

"Anette ordnet hår og sminke til bryllupet mitt 06. juni 2015, og jeg var strålende fornøyd. Hun fant raskt ut hva som kledde meg (og som passet til kjolen min) under prøvetimen, og hun var også veldig behjelpelig med oppfølgingsspørsmål jeg hadde i etterkant av timen. På bryllupsdagen hadde hun full kontroll, noe som gjorde at man som brud faktisk kunne slappe av og nyte å bli litt dullet med.  

Anette er en utrolig koselig jente som er både dyktig og ivrig. Hun er strukturert og nøyaktig, og man trenger ikke å bekymre seg for at noe skal bli glemt. Hun vet hva hun driver med! Jeg vil på det varmeste anbefale Anette videre :) "-- Fredrikke K 

 

"Jeg kan ikke få takket deg nok for at du fikk meg til å stråle både på vielsen vår den 5. august, og på festen den 10. august. Du "nailet" det jeg sa jeg ønsket meg, og jeg følte meg virkelig vakker begge dagene. Det betydde mer enn du aner. Tusen hjertelig takk for at du hjalp meg med kjolen begge dagene også, det var din fortjeneste at den satt så bra!! Ønsker deg alt godt videre - kanskje sees vi?! :) Mange varme hilsner og klemmer " - Mariann O

 

"Selve dagen var bare helt fantasisk!! Kunne ikke fått en bedre dag! Det å bli fikset på håret å sminket hjemme var bare helt fantastisk deilig og avslappende. Jeg ønsket ikke noe stress denne dagen og minst mulig reising hit og dit, derfor var det for meg og alle oss helt perfekt. Veldig avslappende:-) Søster og forlover ble også veldig fornøyde! Og jeg kommer til å anbefale deg:-) Tusen takk!!" - Linda B

 

"Det å få en frisør/sminkør hjem til seg på bryllupsdagen var utrolig deilig. Det var avslappende å være i trygge og vante omgivelser samtidig som man ble stylet på en veldig profesjonell måte. 

Absolutt en veldig god opplevelse og en fantastisk start på en stor dag. 

Anette var kjempe flink med både hår og sminke, og begge deler holdt seg veldig fint hele dagen. 

I tillegg er Anette et veldig behagelig vesen, som jobbet målrettet uten at du omtrent merket at hun var der. Hun brukte også god tid på forberedelser og virket engasjert for at vi skulle få det resultatet jeg ønsket. Hun var veldig flink til å komme med tilbakemeldinger og tips, samtidig som hun satt mine ønsker først. Og resultatet ble helt perfekt!

Konklusjon: Veldig behagelig og profesjonelt. Jeg kan absolutt anbefale Anette på det varmeste. ". - Lene C

bottom of page