top of page

The most luxurious wedding styling experience

Relatert: Scandinavian Hairline Oslo, Scandi Hairline, Balayage, T-Section Highlights, Frisør Oslo, BIAB, Shellac, Vippeløft, brynslaminering, hairextensions, The Hub, Sommerro, makeupartist oslo, bryllupsstyling

For alle henvendelser vedrørende bryllup, kan du kontakte oss på bryllup@marloustylingbar.no eller

_13A6132.jpg
Screenshot 2023-05-06 at 17.57.52.png

Personlig styling til ditt bryllup

Få den ultimate bryllupsopplevelsen med vår skreddersydde stylingtjeneste. Vi tar oss av alt fra prøvetime til bryllupsdag, og tilbyr også styling av forlovere, brudgom og brudepiker. Med en personlig tilnærming og fokus på detaljer, vil vi sørge for at du føler deg avslappet og trygg på din store dag. Fra full makeup og hårstyling til tilpassede extensions og manikyr - vi har alt du trenger for å skinne på bryllupsdagen, uansett hvor i verden du befinner deg.

Hos Marlou er det fokus på detaljer og personlig service, og vi tilpasser oss dine ønsker og behov for å gi deg den ultimate stylingopplevelsen på din store dag

Hovedpakken inkluderer:​

Èn prøvetime i forkant og èn bryllupsdag, begge dager med en full makeup & hårstyling. Pris fra 7300,- i salong eller fra 8500,- ved utreise fra Oslo, pluss reisetillegg.

I tillegg tilbyr vi

Styling av forlovere, brudgom, familie og brudepiker, samt ekstra prøvetimer og valgfrie tillegg som løsvipper (159,-) og teeth whitening strips (159,-).

Andre stylinger tilknyttet bryllupsbookingen: 30min 950,-/ 60min 1900,-

Brunch-meny ved styling i salong

Unn deg litt ekstra

Hårklipp brud 600,-

Egne hårdanderinger i oppsett 400,-

Tilpasset extensions / ekte hårdeler fra 1550,-/fra 699,-

Manikyr-spesialist og behandlinger

Hårfarge og glossing

 

Len deg tilbake

Vi gir deg full oppfølging gjennom hele perioden, inkludert forslag til timeplan for morgenen og en tipsliste til din touchup-veske, og vi  har back-up stylister for å sikre deg at alt får som planlagt. 

Vi reiser gjerne ut til deg

Enten du er i Norge eller i utlandet

Nøkkelinformasjon for å gjøre din bryllupsstyling så vellykket som mulig

_13A6132.jpg

Bestill i god tid! Vi anbefaler å bestille 6-12 måneder før bryllupet for å sikre tilgjengelighet.

 

 

Vi holder prøvetimen ca. 1 måned før bryllupsdatoen, slik at du har bedre oversikt over hva du ønsker
 

Etter prøvetimen vil vi sette opp et forslag til en timeplan for morgenen på bryllupsdagen, slik at alt går så smidig som mulig
 

Vi ber om at du sender oss et bilde av deg selv og inspirasjonsbilder av hår og makeup før prøvetimen, slik at vi kan forberede oss bedre
 

Gjerne send oss noen stikkord om din hudtype også, slik at vi kan tilpasse produktene vi bruker til dine behov
 

Ønsker du litt ekstra fylde i håroppsettet? Vi håndlager hårdanderinger for dette formålet
 

Vi vil følge opp med deg tett via e-post eller telefon underveis. Du kan kontakte oss når som helst hvis du har spørsmål eller bekymringer
 

Vår bryllupsansvarlig, Anette Klophus, er en av Norges fremste brudestylister. Sammen med hennes team har hun stylet over 200 bruder det siste halvannet året, så du er i trygge hender med oss.

Avbestillingspolicy

Vi forstår at uventede hendelser kan skje, og derfor har vi en avbestillingspolicy på plass for å beskytte våre stylister. Hvis du må avbestille bookingen din, ber vi deg vennligst merke deg følgende:

For å kansellere en bryllupsbooking, må du gi oss beskjed innen den første dagen i måneden som er tre måneder før bryllupsdatoen. Hvis du avbestiller senere enn dette, vil du bli fakturert 60% av det forventede totalbeløpet. Et depositum på 5500,- betales ved booking og er ikke refunderbart etter dette. Ønsker du å flytte datoen etter denne fristen, vil vi booke deg inn til ny dato dersom vi har ledig, eller vi kan tilby tilgodelapp for andre behandlinger.

Etter prøvetimen (som holdes ca. en måned før bryllupet), vil du ha 24 timer på å gi oss beskjed om du ønsker å avbestille. Hvis du avbestiller etter 24t fra prøvetimen, vil du bli fakturert for hele det forventede beløpet. 

 

Ved kansellering etter utført arbeid, vil ikke depositum refunderes, og ved ekstra utførte tilleggstjenester (feks hårklipp, negler, prøvetime) vil disse etterfaktureres.

Ønsker du å avbestille grunnet misnøye med stylingen, vil du kun få refusjon av depositum dersom utført arbeid er under bedriftens standard. I disse tilfellene vil du kun betale for prøvetimen (1700,- pr prøvetime). Ønsker du å bytte stylist kan du sette opp en time med en av våre andre stylister, og betale for ekstra prøvetime.

Nedjusteringer av antall, og type stylinger, må gis beskjed om to uker før bryllupsdagen, ellers betale pris etter opprinnelig antall/type stylinger..

Ved å sende et depositum / ved å booke datoen, bekrefter du at du har lest og godtar vår avbestillingspolicy.

Portefølje

Send oss en forespørsel

Takk for din henvendelse. Vi vil gå gjennom søknaden din så snart som mulig og sjekke vår kalender for tilgjengelighet. Du vil motta tilbakemelding fra oss så snart vi kan, og vi ser frem til å jobbe med deg for å skape din drømmebryllupsopplevelse.

bottom of page