- freelance makeup artist hårstylist - stylingcafe stylingbar - bryllup fest brud makeup

KERATIN-BEHANDLING

Våkne opp med mykt, glatt hår - og samtidig behold volumet!

 

VEGANSKE PRODUKTER

Få friheten til å være mer fleksibel med håret og ikke lenger være redd for hverken luftfuktighet eller brus!

Dette er hemmeligheten bak mange av Hollywood's fantastiske manker! Nå er den også endelig nå oppgradert til ypperste teknologi og en voksende, brilliant behandling også i Norge!

Den er behagelig for håret, gjør det blankt og medgjørlig, og etterlater en lett og velduftende lukt!

TILPASSET DINE BEHOV

Perfekt for deg som vil våkne opp med et glatt og medgjørlig hår - FRIZZ FREE! Velg om du ønsker å beholde noen bølger og heller temme bruset, eller om du ønsker en helt permanent rett manke. Midt i blinken for de som føler de må rette håret hver gang før de skal krølle eller style det.

KOSTNADSFRI KONSULTASJON

 

Ønsker du en egen prat i forkant for å se hva vi kan gjøre for håret ditt, og hva vi kan forvente oss, tilbyr vi dette kostnadsfritt.

VARIGHET

Behandlingen kan vare fra 4-6 måneder dersom man ikke ønsker å etterfylle. Alt etter din hårtype og hårkvalitet og hvordan du ivaretar håret ditt etter behandling. Ved etterfyll noen måneder etter første behandling vil holdbarheten forlenges betraktelig. 

HVA ER KERATIN? 

Keratinbehandlingen tilsetter et protein som er en naturlig del av byggesteinene i håret. Som et resultat av behandlingen vil håret gjenopprette sin sunne naturlige struktur da keratin fyller inn hull og brudd på hårstrået, og gjør det slik mer elastisk, blankere og lettere å style.

Keratin har ansvar for å styrke håret og gjør det mindre sannsynlig for å bryte. Den reparerer ødelagt hår og hjelper til å holde på fuktighet. Takket være keratin, kan håret tåle solens varmende stråler og vinterens kulde samt varmen fra stylingverktøy som krøll- og rettetenger.

Long Hair

PRISER

Ettervekst/Kort hår 15 cm fra 1500,-

Medium hår 3000,-

Halvlangt hår fra 4000,-

Langt hår/Afro fra 5000,-

Estimeres ut ifra lengde og tykkelse.

OBS. Har du afro-hår, si ifra i forkant slik at vi setter av nok tid.

FORTSETTELSEN HJEMME:

To do: Benytt alltid Kerrin's Shampoo og Conditioner når du vasker håret hjemme.

Disse produktene vil tilføre den pleien håret ditt trenger for å bevare virkningen av behandlingen lengst mulig! De er utviklet spesieltt med tanke på å redusere frizz, tilføre fukt og styrke uten å tynge håret

Hadde du i utgangspunktet et slitt/skadet hår bør du etter 4-6 uker etter at du utførte behandlingen også benytte en god hårkur for gjennoppbygging og mer fukt.

Not to do: Unngå klorvann og saltvann! Dette kan slite vekk behandlingen.

Unngå Sulfat i dine hårprodukter da disse også vil slite vekk behandlingen.

Tørk: For å oppnå et frizzfritt resultat må du etter hver hårvask føne/blåse håret 100% tørt. 

Varighet Følger du disse rådene kan du glede deg over et shiny, frizzfritt og sunt hår i ukene som kommer. For hver gang du utfører denne behandlingen vil resultatene bli bedre og bedre! Resultatene vil også vare lenger for hver eneste gang!

-- Vi anbefaler deg å ta en ny behandling før den du nå har tatt går ut av håret for å forlenge effekten av neste behandling.

Du kan nå: Vaske håret 15 minutter etter at behandlingen er utført! Sette håret i strikk, spenner. Krølle håret eller benytte andre stylingmetoder etter eget ønske!